Zoeken naar wij willen

Uw zoekactie voor wij willen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Rvdb 37 jaar Antwerpen - Sint-Amands
Lieve, verlegen, hete meid gezocht.
Hallo, ik ben een deftige, verzorgde, licht gespierde man van 36. Ik ben zeker geen macho, maar ben een rustig persoon. Ik hou er van om een dame te plezieren. Ik zoek vooral brave verlegen dames die wat aandacht nodig hebben en eens leuke seks willen of eerst wat rustig aandoen. Ik bef graag en heb wat uithouding. Je mag ook gebonden zijn, en je vleugels eens willen uitslaan, ik kan zeker discreet zijn. Laat me gerust iets weten. Groeten.  
Paul 56 jaar Limburg - Leudal
Exhibitionist zoekt kijkers, en...
Ik ben een exhibitionistische man die op zoek is naar mensen die graag naar mij willen kijken als ik mij op een redelijk publieke plaats in sexy kleding, zie de foto's, masturbeer. Eventueel mij daarbij met mijn videocamera filmt. Andere zaken zijn bespreekbaar.  

Exhibitionist zoekt kijkers, en...
gisteren
Andre 58 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Op zoek naar een vrouw die begrip heeft voor mijn situatie en begrijpt wat ik mis
Dag dames weduwen en meschien alleen staande mama's ik ben Andre een lieve zachte man maar die door de nu al zeer lange aanslepende ziekte van mijn partner niet meer aan zijn trekken komt dit is oprecht en eerlijk.Welke vrouw weduwe of een alleenstaande mama kan hier begrip voor opbrengen en weet wat het is en hoe het voelt als je genegenheid affectie lichaamswarmte en genot moet missen welke vrouw hier laat mij na al die tijd nog eens voelen dat ik nog man ben en elkaar eens geven wat we moeten missen en wie weet bij click kan regelmatig.Ik biedt u 100% discretie en hygiëne en verwacht dit ook.Ja ik weet zou ook naar meisje van plezier kunnen gaan maar door de hoge medische kosten is dit niet haalbaar hopelijk is hier een vrouwtje die dit alles begrijpt en zelf ook voelt wat dit gemis is en hoe zwaar dit op een mens kan werken.Liefst binnen regio al vast bedankt aan zij die dit toch eens willen lezen hebben.Groeten van Andre.  
Jongeman24 24 jaar Antwerpen - Berchem
Wie weet
Hey! Tof dat je even mn advertentie leest! Ik ben een jongeman van 24 uit het Antwerpse; slank en lang gebouwd met de juiste verhoudingen op dat vlak ;-). Ik heb het de afgelopen periode best druk gehad maar zou graag op deze manier toch terug wat meer spanning in mn leven willen. Het lijkt me fijn om elkaar eerst even wat te leren kennen, te kijken of er een eventuele klik is, mocht dit zo zijn is er veel mogelijk! Ik zou het zelf fijn vinden mocht er naast het (evt) seksuele ook ruimte zijn voor een goeie babbel, een uitstapje hier en daar, etc. Mocht je interesse hebben mag je me altijd iets laten weten met wat meer info van jezelf & wat jij hoopt te vinden. Enkel reageren indien je een single vrouw bent vanaf +-25 jaar. Hopelijk tot snel!  

Wie weet
Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Kennismaking, fantasie squirten eventueel meer
Ben een lieve man die positief in het leven staat. Ben 1m78, 74 kilo, blond haar en heb blauw/grijze ogen. Had graag eens kennis willen maken met een toffe vrouw. Iemand om bij klik eens meer dan 1 keer mee af te spreken. Heb hiernaast al even een fantasie om eens een vrouw te zien squirten. Mocht dit mogelijk zijn zou het echt super zijn. Voor de rest sta ik wel open om nieuwe dingen te proberen, hier met elkaar over bezig te zijn. En te zien wat er kan samen om het gezellig en spannend te maken.  

Kennismaking, fantasie squirten eventueel meer
Jeroen 35 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Op zoek naar fwb
Ik ben 35 jaar en ik zou via deze weg graag in contact willen komen met een gezellige leuke dame. Dit om op regelmatige basis te kunnen afspreken. We kunnen eerst elkaar leren kennen en kunnen dan samen onze wensen, noden en fantasieën volledig vervullen. Uiteraard niets moet, maar ook veel kan. Wederzijds vertrouwen en discretie staan op de eerste plaats. Leeftijd is onbelangrijk, zolang de juiste klik er is.  

Op zoek naar fwb
Niels 29 jaar Limburg - Leopoldsburg
Avond lekker jou verwennen
Hey, ben man van 28j, 1m83, normale lichaamsbouw, niet roker, discreet, hygiënisch. Ben op zoek naar een vrouw om lekker te verwennen. Beginnen met elkaar rustig wat te leren kennen, eventueel een massage terwijl ik je rustig uitkleed en we elkaar opgeilen. Ik verwen graag een ander, vooral beffen. Hier mag je van genieten zolang je wilt, ik ga door tot je volledig voldaan bent. Standje mag je natuurlijk ook kiezen, ik vind het zelf geil als je op me komt zitten. Ik verwacht niets terug van jou maar sta wel open voor meer als jij dit ook zou willen. Als er een klik is wil ik ook vaker afspreken om je lekker te verwennen. Hopelijk heb je interesse en kunnen we iets afspreken!  

Avond lekker jou verwennen
Borsten Lover 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ben jij een Volle Dame die wil verwend worden?
Ik zoek een volle dame met ronde vormen die kan ontvangen en graag eens zou intiem gemasseerd en verwend willen worden met respect. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden  
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW (Leuven-Aarschot en NABIJE OMGEVING)
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst dus Leuven en omgeving. Hopelijk tot snel  
Mike 43 jaar Limburg - Diepenbeek
Ben jij die speciale lady
Hey jij ;-) Ben een knappe sportieve man van 43j 1m78,70kg met blauwe ogen.zeer verzorgd,intiem geschoren,met lang uithoudingsvermogen .Lekker dominant .Opzoek naar een erotische spannende date met spontane vrouw...kan verplaatsen of ontvangen.Je kan zeker rekenen op volledige discretie, persoonlijke hygiene en wederzijds respect. Indien interesse hoor ik het graag ;-) Aub geen reactie van koppels of mannen Mijn KIK= 69Rxxx mocht je via dit kanaal kennis willen maken X  

Ben jij die speciale lady
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10